Kurssit vuonna 2019

Pilates-peruskurssi yksilöllisesti

Voit käydä Pilates-peruskurssin yksilöohjauksessa 2*60 min 85 euroa. Saat ohjausta ja opastusta sinulle haasteellisiin asiohin. Ota yhteyttä ja varaa itsellesi sopivat ajat.

Ikiliikkujat-kuntoilukurssi

Lihasvoimaa ja -kestävyyttä?

Haluatko tarkat ohjeet, kuinka tehdä liikkeet turvallisesti ja teknisesti oikein?

Monipuolista voimaharjoittelua samanhenkisessä porukassa. Käytämme apuna mm. käsipainoja, kahvakuulia, isoja jumppapalloja, erilaisia laitteita ja oman kehon painoa. Harjoittelussa huomioidaan jokaisen oma lähtötaso ja mahdolliset liikkumisen rajoitteet.

Yksi treenikerta sisältää alkulämmittelyn, päivän harjoitteiden läpikäynnin, tehokkaan voimaharjoittelun kuntopiirityyppisesti ja lopuksi rauhallisen kehonhuollon.

Seuraava Ikiliikkujat-kuntoilukurssi pidetään 6.9.-11.10.2019

  • Perjantaisin klo 18.15-19.30
  • Uudenmaan Kuntohoidossa, Rantakatu 1, Järvenpää
  • Hinta 105 euroa/6 krt
  • Ilmoittautuminen Tuijalle

Loppusyksystä on vielä toinen 6 kerran kurssi 18.10.-29.11.2019 (ei 22.11.)

Käypä hoito -suositus:

Säännöllisen liikunnan tulee kuulua pitkäaikaissairauksien ehkäisyyn, hoitoon ja kuntoutukseen tarvittaessa muihin elämäntapamuutoksiin ja hoitoihin yhdistettynä. Liikkumattomuus ja runsas istuminen on terveydelle haitallista. Oikein toteutetulla liikunnalla on vain vähän terveyshaittoja verrattuna sen tarjoamiin hyötyihin.

Kestävyysliikunnan lisäksi suositellaan vähintään kohtuukuormitteista lihasvoimaharjoittelua suurille lihasryhmille ≥ 2 x/viikko, 8–12 toistoa/lihasryhmä.